Uusi Toyota Tonero nyt myös hydrostaattisella voimansiirrolla

print_CwtfrG7RqY

Toyota tarjoaa nyt asiakkailleen mahdollisuuden valita kahdesta voimansiirtotekniikasta juuri heidän käyttöönsä parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tästä eteenpäin Toyota Toneron voi tilata momentinmuunninvaihteistolla tai hydrostaattisella voimansiirrolla.

Toyota tarjoaa nyt mahdollisuuden valita momentinmuunninvaihteiston tai hydrostaattisen voimansiirron vastatakseen monipuolisemmin kaikkien käyttökohteiden ja eri kuljettajien työtapoihin.

Hydrostaattinen voimansiirto lanseerataan dieselkäyttöisen Tonero-malliston 1.5-3.5 tonnin nostokykyluokkiin. Tuotanto on jo aloitettu ja demokoneita on saatavilla välittömästi.

Uusi hydrostaattinen Toyota Tonero on suunniteltu kokonaan Euroopassa eurooppalaisten asiakkaiden tarpeisiin. Moottorina on sama luotettava matalaviritteinen Toyotan teollisuusmoottori kuin muissakin Tonero-malleissa. Kokoonpano tapahtuu Ancenin tehtaalla Ranskassa missä valmistetaan muitakin Tonero-malleja. Hydrostaattisella voimansiirrolla varustettu Tonero edustaa niitä samoja vahvoja etuja ja taattua Toyotan laatua kuten kaikki Toyotan trukit. Automaattinen ajonvakautusjärjestelmä (SAS), alhainen painopiste ja erinomainen näkyvyys trukista parantavat turvallisuutta. Luotettavuuden ja ympäristöystävällisyyden takaa maailmankuulu Toyotan tuotantojärjestelmä eli Toyota Production System (TPS).

“Päätöksemme tuoda markkinoille hydrostaattinen voimansiirto perustui puhtaasti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme pyyntöihin saada erityisesti Toyotalta myös hydrostaattivaihtoehto tiettyihin työtehtäviin. Haluamme tuotteidemme sopivan jokaiselle kuljettajalla ja kaikkiin käyttökohteisiin,” sanoo tuotepäällikkö Janne Huttunen Toyota Material Handling Finland Oy:stä. “Kehittämällä jatkuvasti (Kaizen) tuotteitamme ja palveluitamme me tähtäämme asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen.”

Uusi Toyota Tonero hydrostaattisella voimansiirrolla tulee olemaan yksi Toyotan monista uutuustuotteista CeMAT 2014-messuilla Hannoverissa 19-23.5.

www.toyota-forklifts.fi
www.toyota-hyllyt.fi

Toyota Material Handling Finland Oy (TMHFi) on Suomen suurin materiaalinkäsittelylaitteiden ja niihin liittyvien palveluiden ja ratkaisujen toimittaja. Laajaa Toyota- ja BT-trukkien tuotevalikoimaa täydentävät 5 – 9 tonnia nostavat Kalmar Light – sarjan trukit, Manitoun maasto- ja ajoneuvotrukit sekä Toyota Material Handling varastokalusteet. Yhtiön palveluksessa on 140 henkilöä ja liikevaihto on 44 miljoonaa euroa (2012). TMHFi on ISO14001-sertifioitu Toyotan kestävänkehityksen strategian mukaisesti. Yritys kuuluu maailman suurimman trukkivalmistajan Toyota Industries Corporationin materiaalinkäsittelyliiketoiminnasta vastaavaan Toyota Material Handling Groupiin.