lektrobit (EB) esittelee uusinta teknologiaa edustavia taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan Indo Defence 2014 -messuilla

Elektrobit (EB) esittelee taktisen viestinnän tuotteitaan ja ratkaisujaan puolustusteollisuudelle suunnatuilla Indo Defence 2014 -messuilla, jotka järjestetään Jakartassa, Indonesiassa 5.-8. marraskuuta. Messuilla EB demonstroi EB Tactical Wireless IP Network (TAC WIN) -järjestelmää, EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisua (Long-Term Evolution, 4G), sekä EB Tough VoIP -puhelimia (Voice over Internet Protocol).

  • EB TAC WIN on erittäin suorituskykyinen langaton runkoverkkoratkaisu, joka tarjoaa laajakaistaisen tiedonsiirron liikkuville joukoille ja liittää ne myös kiinteisiin verkkoihin. Järjestelmällä voidaan rakentaa nopeasti ja joustavasti linkki-, liityntä- ja MANET (Mobile Ad Hoc Network) -verkkoyhteyksiä yhdessä loogisessa IP-verkossa.
  • EB Tactical LTE Access Point -liityntäratkaisu mahdollistaa langattoman LTE-liitynnän EB TAC WIN -runkoverkkoon. Tämän yhdistelmän avulla eri joukot voivat hyötyä kustannustehokkaasta ja nopeasta multimediatiedonsiirrosta ja VoIP-palveluista niin siviilikäyttöön kuin erityisesti sotilaskäyttöönkin tarkoitetuilla päätelaitteilla.
  • EB Tough VoIP -tuoteperheen puhelimet mahdollistavat taktiset IP-puhelut vaativissakin olosuhteissa. Puhelimet ovat myös helposti integroitavissa olemassa olevaan IP-infrastruktuuriin.

EB:n tuotteisiin voi tutustua messuosastolla A075.

EB etsii aktiivisesti järjestelmäintegraattoreita ja jakelukumppaneita puolustusteollisuuden tuotteilleen. Lue lisää tuotteistamme sivulta www.elektrobit.com/defense_authorities.