Yepzon lanseerataan hoivasektorille Isossa-Britanniassa

Suomalainen teknologiayritys Yepzon on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen isobritannialaisen virtuaalioperaattori HoIP Telecomin kanssa. Yhteistyön myötä Yepzon-paikannin lanseerataan laajasti terveydenhuolto-, hyvinvointi- ja hoiva-alalle Isossa-Britanniassa.

GPS-paikannin Yepzon One on saanut erinomaisen vastaanoton hoiva-alalla helppokäyttöisyytensä ja akunkestonsa ansiosta. Erityisesti henkilöpaikannukseen suunniteltu laite on todistanut tehokkuutensa muun muassa muistisairaiden ja autististen ihmisten turvaamisessa.

Yepzonin ensimmäinen vientimarkkina hoivasektorilla on Iso-Britannia, jossa se lanseerataan nimellä TAG WAY powered by Yepzon. Laite on ensiesittelyssä The International Technology Enabled Care Conference 2015 -tapahtumassa 16.–17.11.

– HoIP Telecom tarjoaa meille valtavan kontaktiverkoston terveydenhuoltosektorille, jonne pääseminen omin voimin olisi erittäin hidasta, kiittelee Yepzonin liiketoiminnan laajentumisesta vastaava osakas Olli Mustonen. – Tämä on Yepzonille huikea aluevaltaus.

HoIP Telecom tarjoaa korkealaatuisia, kohtuuhintaisia sekä helppokäyttöisiä tietoliikennepalveluja terveydenhuoltoalalle. Vuonna 2009 toimintansa aloittanut Mobile Virtual Network Operator -yritys (MVNO) on markkina-alueellaan ensimmäinen terveys-, hyvinvointi- ja hoivapalvelualaan keskittyvä operaattori.

– Yepzon on varsin helppokäyttöisenä tuotteena erinomainen lisä valikoimaamme. Luotamme vahvasti tuotteeseen, ja uskomme saavuttavamme laajan kumppaniverkostomme kautta kymmenien tuhansien laitteiden myynnin lähivuosina, toteaa HoIP Telecomin CCO Mika Heiniö.

Yepzon Oy:n ensimmäinen tuote Yepzon One lanseerattiin joulukuussa 2014. GPS-paikannin on myynnissä EU:n alueella sekä Yhdysvalloissa. Yepzon Oy:llä on parhaillaan käynnissä rahoituskierros, jolla kerätään noin miljoonan euron rahoitusta kansainväliseen kasvuun ja toisen sukupolven laitteen valmistukseen. Osakeanti päättyy 20.11.2015.

Yepzon on paraikaa esillä Helsingissä 11.–12.11. järjestettävässä Slush-tapahtumassa, joka on yksi maailman merkittävimmistä kasvuyritystapahtumista.