Pöyrylle suunnittelutoimeksianto BillerudKorsnäsiltä paperikoneen uudelleensijoituksesta ja olemassa olevan paperikoneen uudistamisesta

Pöyry on saanut BillerudKorsnäsiltä suunnittelutoimeksiannon liittyen Skärblackan tehtaan investointiohjelmaan. Toimeksianto käsittää detaljisuunnittelupalveluja kaikilta suunnittelualueilta sekä niihin liittyviä työmaapalveluja. Toimeksianto alkaa heti ja päättyy 2018.

“Olemme erittäin iloisia ja tyytyväisiä siitä, että BillerudKorsnäs osoittaa jatkuvaa luottamusta meihin. Projekti merkitsee meille paikallisesti paljon ja varmistaa jatkuvan kasvun. Toimimme yhdessä arvostamamme asiakkaan kanssa projektin menestyksekkääseen toteutukseen tähdäten” sanoo Jonny Stridh, liiketoimintayksikön johtaja, Pöyry Sweden AB.

 “Olemme ylpeitä siitä, että BillerudKorsnäs on valinnut meidät kumppanikseen näihin strategisesti tärkeisiin projekteihin; sekä Skärblackaan että käynnissä olevaan Gruvön kartonkikoneselvitykseen. Tämä projekti osoittaa jälleen, että globaalin osaamisen ja paikallisen läsnäolon yhdistävä toimintatapamme on onnistunut. Toteutamme tämän projektin yhdessä ruotsalaisten ja suomalaisten asiantuntijoidemme kanssa varmistaaksemme asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen.” Sanoo Pöyryn Teollisuus-liiketoimintaryhmän johtaja Nicholas Oksanen,

Tilauksen arvoa ei ole julkistettu. Toimeksianto toteutetaan yhteistyössä Alueelliset toiminnot Pohjois-Eurooppa ja Teollisuus-liiketoimintaryhmä kesken.