Hiab esittelee uuden JONSERED 1500RZ -kierrätysnosturin Ranskan Pollutec-messuilla

772011

Cargoteciin kuuluva Hiab esittelee viimeisimmän kierrätysnosturi-innovaationsa JONSERED 1500RZ:n Ranskassa järjestettävillä Pollutec-messuilla. Uusi kierrätysnosturi on tarkoitettu metalliromun käsittelyyn ja raskaaseen kierrätyskäyttöön. 

“Yksi megatrendeistä on kaupungistuminen. Kaupunkeihin muuttaa yhä enemmän ihmisiä, mikä asettaa vaatimuksia jätteenkäsittelylle ja kierrätykselle. Uusi JONSERED-kierrätysnosturi on suunniteltu nopeisiin toimenpiteisiin, mikä on olennaisen tärkeää kaupunkiympäristössä”, kertoo Hiabin puutavara- ja kierrätysnosturien liiketoiminta-alueen johtaja Jon Lopez

Uusi JONSERED 1500RZ alentaa kustannuksia nosturin elinkaaren aikana, sillä polttoaineenkulutus vähenee säätötilavuuspumpun ansiosta. Uuden kierrätysnosturin enimmäisnostokapasiteetti on 13,8 tonnimetriä ja ulottuma yli 9 metriä. Turvaominaisuuksiin sisältyvät nosturin vakautta parantava mukautuva vakauden hallintajärjestelmä  (VSL), ylikuormitussuoja sekä kuorman putoamisen estävä kuormanlaskuventtiili. Käyttäjän suojausjärjestelmä (OPS) estää nosturin pääsyn käyttäjän alueelle. 

“Uusi JONSERED 1500RZ -nosturi on suunniteltu joustavaan käyttöön. Asiakas voi mukauttaa nosturia käyttötarkoituksen mukaan valitsemalla yläohjauspaikan, sivuohjauspaikan tai ohjauksella varustetun seisomatason. Edistyksellinen nDurance -esikäsittely ja maalausjärjestelmä varmistaa nosturinpinnan suojauksen ankarissakin käyttöympäristöissä”, kertoo Toni Ahvenlampi, puutavaranosturien tuotevalikoimasta vastaava johtaja.

Uuden JONSERED 1500RZ -mallin lisäksi Hiab tuo Pollutec-messuille seuraavat uutuudet:

– HIAB X-HiDuo 228 E-5 -kuormausnosturi:  Hiabin uudistettuun keskiraskaan kuormausnosturien ryhmään kuuluva nosturi, ulottuma on 17,3 metriä ja paino vain 2 510 kg. Kaikille HIAB-kuormausnostureille annetaan kahden vuoden takuu.

MOFFETT M4NX -ajoneuvotrukki: uuden sukupolven ajoneuvotrukki, jossa tehokas painosuhde.

– Viimeisimmät MULTILIFT-innovaatiot