Neste Jacobs toimittaa NAPCON-simulaattoreita Nesteen Porvoon jalostamon katalyyttisen krakkauksen ja kaasuntalteenoton yksiköille

Teknologia-, suunnittelu- ja projektinjohtoyhtiö Neste Jacobs Oy ja Neste, maailman suurin uusiutuvan dieselin valmistaja ja korkealaatuisten öljytuotteiden jalostaja, ovat allekirjoittaneet sopimuksen koskien NAPCON -simulaattoreiden toimitusta leijukatalyyttisen krakkauksen ja kaasuntalteenoton yksiköille Porvoon jalostamolle.

Tämä toimitus on jatkoa täyden palvelun operaattori -koulutussimulaattoreille, joita on jo aikaisemmin menestyksekkäästi toimitettu muille tuotantoyksiköille Porvoon jalostamolle sekä Nesteen uusiutuvien polttoaineiden jalostamoille ympäri maailman. Aikaisemmin asennetut NAPCON-simulaattorit ovat jatkuvassa käytössä Porvoon jalostamolla, ja ne on nyt liitetty jatkuvaan ylläpitoon.

“Leijukatalyyttisen krakkauksen yksikkö on yksi haastavimmista ja tärkeimmistä yksiköistämme niin jalostamon toiminnan kuin liiketoiminnankin kannalta. Haluamme varmistaa, että kaikki toimii turvallisesti ja tehokkaasti, ja mielestämme NAPCON Simulator tukee tätä tavoitetta erinomaisesti”, mainitsee Jukka Kanerva, Nesteen Öljytuotteet -liiketoiminta-alueen tuotantojohtaja.

“Olemme todella tyytyväisiä voidessamme jatkaa menestyksekkäitä NAPCON-simulaattoritoimituksia Nesteen operaattorikoulutukseen. NAPCON Simulator tarjoaa realistisen operaattorikoulutuskonseptin, joka lisää operaattoreiden itseluottamusta ja säästää tuotantokustannuksia lisäämällä laitoksen tuotantokäytettävyyttä. Skaalautuva NAPCON Simulator on tarpeeksi vaativa ja motivoiva koulutustapa niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin operaattorille”, sanoo Jarmo Suominen, toimitusjohtaja, Neste Jacobs Oy.