MacGregorille tilaus Excelerate Energyltä koskien nestetytetyn maakaasuterminaalin kiinnitys- ja nostojärjestelmiä

Excelerate_History_15

Cargoteciin kuuluva MacGregor on saanut tilauksen Excelerate Energyltä Moheskhalin kelluvan maakaasuterminaalin kiinnitys- ja nostojärjestelmien suunnittelusta ja projektinhallinnasta, sekä alukseen liittyvien kiinnityslaitteiden toimituksesta.  Tilaus kirjattiin Cargotecin toisen vuosineljänneksen tilauskantaan ja toimitus saatetaan päätökseen 2018 toisen vuosineljänneksen aikana.

MacGregorin tilaus on osa projektin suunnittelu-, hankinta- rakentamis- ja asennussopimusta, jossa toimitetaan Excelerate Energylle kelluvan maakaasuvarasto-  ja uudelleen nestetytysyksikön (FSRU) kiinnitys- ja kaasunsiirtojärjestelmät. MacGregorin toimituslaajuus käsittää kiinnitys- ja nostojärjestelmien kokonaisprojektin hallinnan suunnittelun, tuotannon ja hankinnan osalta, sekä alukseen liittyvien kiinnityslaitteiden toimituksen

“Tämä on tärkeä tilaus meille. Olemme iloisia siitä, että olemme mukana tässä mielenkiintoisessa yhteistyöprojektissa useiden luotettavien yritysten kanssa”, sanoo Høye G. Høyesen, johtaja, Advanced Offshore Solutions, MacGregor. “Meidän vahvuutena on vaativien kiinnitysprojektien hallinta sekä alan pitkäaikainen kokemus”.

“Olemme iloisia päästessämme osallistumaan tähän kelluvaan maakaasuterminaaliprojektiin. Tilaus on luonteva askel eteenpäin strategiassamme laajentua FSRU-markkinalle yhdessä maailman johtavan toimijan kanssa”, sanoo Michel van Roozendaal, MacGregorin toimitusjohtaja. “Tämä tilaus todentaa MacGregor ja Flintstonen yhdistetyn vahvuuden.” MacGregor hankki osake-enemmistön Flintstonesta viime syksynä”.