KONEelle tilaus rakennushankkeeseen Guangzhoussa Guangdongin provinssissa Kiinassa

121330

KONE toimittaa 112 hissiä ja liukuporrasta Wanbo CBD  liikealueella sijaitsevaan Guangzhou Panyu Guangsheng Wanbo City -rakennushankkeeseen, johon tulee liike- ja toimistotilaa, hotelli ja asuntoja. Valmistuttuaan 270 metriä korkea rakennus on Wanbo CBD  liikealueen korkein.

Toimitukseen kuuluu 26 KONE MonoSpace(TM) -hissiä ja 38 KONE MiniSpace(TM) -hissiä, joiden maksiminopeus on 6 m/s. Lisäksi tilaukseen sisältyy 48 KONE TravelMaster(TM) -liukuporrasta.  

“Guangzhou on toistuvasti sijoittunut Kiinan parhaiden bisneskaupunkien joukkoon. Meistä on hienoa toimittaa ratkaisuja tähän urbaaniin keskukseen, jonka vierailijat, vuokralaiset ja asiakkaat puhaltavat lisää elinvoimaa kaupungin talouselämään”, sanoo KONEen Kiinan aluejohtaja William B. Johnson.

Guangzhou Panyu Guangsheng Wanbo Cityn rakennuttaja on Guangzhou Wan Shun Investment Management Co., Ltd. Rakentamisesta vastaa China Construction Second Engineering Bureau Ltd ja suunnittelusta Architectural Design and Research Institute of Guangdong Province. 

Projektin on määrä valmistua vuonna 2020.