Suomalaiselle Aurelia Turbinesille merkittävä sopimus Iso-Britanniaan ja Irlantiin

image002

Pieniä ja hyötysuhteeltaan maailman tehokkaimpia kaasuturbiineja kehittävä suomalainen Aurelia Turbines on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Greenray Energy Solutionsin kanssa. Brittiläinen Greenray on maailmanlaajuisesti toimiva kaasu- ja höyryturbiinijärjestelmien kokonaisratkaisujen toimittaja ja markkinoija.

Aurelia Turbinesin ensimmäisen A400-kaasuturbiinimallin kaupallistaminen etenee myötätuulessa, kun yhtiö allekirjoitti markkinointiyhteistyösopimuksen brittiläisen Greenray Energy Solutionsin kanssa. Englannin Lincolnissa pääkonttoriaan pitävä Greenray on yksi maailman johtavista kaasu- ja höyryturbiinitoimijoista.

Greenray ja Aurelia Turbines markkinoivat yhdessä A400-kaasuturbiinia Ison-Britannian ja Irlannin markkinoilla. Samalla tarkoitus on selvittää yhteistyömahdollisuuksia myös muissa maissa, missä Greenray on jo läsnä.

”Olemme erittäin ylpeitä ja tyytyväisiä siihen, että ensimmäinen yhteistyökumppanimme Greenray on yksi alan suuremmista pelureista,” kommentoi Aurelia Turbinesin toimitusjohtaja ja perustaja Matti Malkamäki. ”Työskentelemme tiiviisti Greenrayn kanssa yhdessä tunnistaaksemme tärkeimmät avainasiakkaat A400:lle”.

”Etsimme asiakkaillemme jatkuvasti uusia teknologisia ratkaisuja, jotka parantavat heidän toimintansa suorituskykyä ja tehokkuutta. Odotamme innolla, että Aurelia Turbines kasvattaa valikoimaansa ja pääsemme yhdessä toimittamaan suorituskyvyltään erinomaisia pienemmän kokoluokan kaasuturbiineja, jotka soveltuvat niin sähkön kuin lämmöntuotantoonkin”, kertoo Greenrayn toimitusjohtaja Iain Lister.

Aurelia Turbines on aloittanut kaasuturbiinien tuotannon Lappeenrannassa tänä vuonna.