KONE modernisoi 385 Bourke Streetillä sijaitsevan toimistorakennuksen hissit Melbournessa Australiassa

KONE on saanut tilauksen Australian Melbournessa osoitteessa 385 Bourke Street sijaitsevan toimistorakennuksen hissien modernisoinnista uusimmalla teknologialla. 

Keskeisellä paikalla Melbournen keskustan liikealueella sijaitsevassa rakennuksessa on ensiluokkaisia toimistotiloja sekä runsaasti ravintola- ja liiketiloja katutasossa. 41-kerroksisen tornirakennuksen omistaa Dexus Office Partnership ja kiinteistönhoidosta vastaa Dexus, jotka pyrkivät hankkeen kautta määrittelemään uudelleen tulevaisuuden modernin toimistorakennuksen.

KONE modernisoi hissien koneistot ReGenerate(TM) 800 -ratkaisulla ja ovet KONE ReNova(TM) -ratkaisulla, parantaen näin rakennuksessa liikkumisen turvallisuutta, saumattomuutta ja tehokkuutta. Lisäksi KONE uudistaa hissien sisustuksen. Projektissa uusitaan hissien tärkeimmät komponentit, kuten nostokoneisto sekä ohjaus- ja sähköjärjestelmä, mikä parantaa hissien luotettavuutta, energiatehokkuutta ja matkustusmukavuutta. 

Rakennukseen asennetaan myös KONE-kohdeohjausjärjestelmä, joka vähentää hissien ruuhkautumista ja lyhentää matkustusaikoja ryhmittämällä matkustajat kohdekerrosten ja matkustajamäärien mukaan. KONE varmistaa uusimmilla matkustajavirtojen seurantatyökaluilla, kuten Elevator Performance Analyser ja Smart Lobby, että kohdeohjausjärjestelmästä saadaan paras mahdollinen hyöty irti.

“Rakennuksen on määrä vastata työntekijöiden tuleviin tarpeisiin, ja tässä projektissa pääsemme tukemaan tuota visiota KONEen uusimmilla teknologioilla ja innovaatioilla. Uskomme, että KONEen modernisointiratkaisut takaavat 385 Bourke Streetin työntekijöille ja vierailijoille parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen”, sanoo KONEen Aasian ja Tyynenmeren aluejohtaja Axel Berkling.

Tilaus kirjattiin vuoden 2018 toisella neljännekselle, ja projekti valmistuu vuoden 2020 loppupuolella.