Valmet toimittaa lajinvaihtouusinnan Shangrao City Lulin Paperille Kiinaan

 

Valmet toimittaa lajinvaihtouusinnan ja siihen liittyvät automaatioratkaisut Shangrao City Lulin Paper Co., Ltd.:lle Shangraoon, Kiinaan. Asiakkaan päätavoite on kasvattaa aallotuskartonkikapasiteettiaan ja laajentaa yritystä rakentamalla uusi tehdas. Uudelleensijoitetun ja uusitun paperikone PM5:n käyttöönotto on suunniteltu vuoden 2020 alkuun.

Tilaus sisältyy Valmetin vuoden 2019 ensimmäisen vuosineljänneksen saatuihin tilauksiin. Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämänkaltaisen tilauksen kokonaisarvo on tyypillisesti noin 20-30 miljoonaa euroa.

“Valmetin vahva maine, hyvät referenssit ja korkealuokkainen teknologia olivat avaintekijöitä Shangrao City Lulinin päätöksenteossa. Paperikone, jonka Valmet on alun perin toimittanut, ja sen vedenpoistoteknologialla varustettu puristinosa ovat erittäin hyvä perusta modernille ja nopealle ulkopakkauskartonkikoneelle”, Kiinan alueen myyntijohtaja Fan Ze Valmetilta kertoo.  

Toimituksen tekniset tiedot

Valmetin lajinvaihtouusintatoimitukseen kuuluu hylynkäsittelylaitteistoja, muokkauksia märänpään laitteistoihin, uusi OptiSizer Film -liimapuristin liimanvalmistusjärjestelmineen ja konekiertoineensekä OptiReel-rullain ja leikkuriuusinta. Tämän lisäksi toimitukseen sisältyvät kartonkikoneen prosessi-ilmastointilaitteet, mukaan lukien huuva, lämmöntalteenotto ja toimituslaajuuteen liittyvät muut ilma- ja ilmastointilaitteet, sekä käyttöönoton aikainen Valmet-kudospaketti.

Automaatiotoimitukseen kuuluu prosessi- ja koneohjausten Valmet DNA -automaatiojärjestelmät sekä ajettavuus- ja kunnonvalvontajärjestelmät. Kartongin loppulaatua hallitaan Valmet IQ -laadunhallintajärjestelmällä, jossa on kattava valikoima profiloijia sekä ratakatkokamerajärjestelmä.

Viiraltaan 8 650 mm leveä kartonkikone tuottaa aallotuskartonkilajeja neliömassa-alueella 60-100 g/m2. Uusien osien suunnittelunopeus on 1 300 m/min.

Tietoa asiakkaasta Shangrao City Lulin Paper

Perheomisteinen Shangrao City Lulin Paper on perustettu vuonna 1990. Yritys valmistaa pääasiallisesti aallotus- ja hylsykartonkilaatuja. Lulin Paper rakentaa uutta laineri- ja aallotuskartonkitehdasta, jonka vuosituotantokapasiteetti on 700 000 tonnia.