Tamperelainen Framery valtaa Piilaakson

946938_594590510574353_1439626130_n

Tamperelainen puhelinkoppeja valmistava Framery Oy on solminut merkittävän jälleenmyyntisopimuksen MG West Companyn kanssa. Sopimus kattaa Frameryn tuotteiden jälleenmyynnin San Franciscon ja Pohjois-Kalifornian alueella. Yhteistyö aloitettiin elokuussa ja ensimmäiset tuotteet paikallisiin teknologiayrityksiin on jo toimitettu.

« Näemme merkittävää potentiaalia tuotteillemme USA:n markkinoilla. Yhdysvalloissa talous on taas kasvussa ja San Franciscon alueella yrityskanta on hyvin teknologiapainotteista. Markkina on siis meidän kannalta hyvin houkutteleva. Ennustamme merkittävää kasvua Yhdysvalloissa seuraavina vuosina », sanoo Framery Oy:n myynti- ja kehitysjohtaja Vesa-Matti Marjamäki.

Frameryn odotukset Yhdysvaltojen markkinoiden suhteen ovat innostavat. Asiakastarvetta on havaittavissa sekä itä- että länsirannikolla. Marjamäki lupaa kasvua jatkossakin:
« Tulemme laajentamaan jälleenmyyjäverkostoamme vuoden 2013 aikana merkittävästi. Neuvottelut useamman eri toimijan kanssa ovat jo käynnissä ja saamme ne päätökseen loppuvuoden aikana. Tuloksia uskomme saavuttavamme jo ensi vuonna. Jatkamme samalla vuoden 2014 aikana verkoston laajentamista Pohjois-Amerikassa. »

MG West Company on keskikokoinen toimistokalusteratkaisuja toimittava yritys Kaliforniassa. Yrityksellä on kymmenien vuosien kokemus paikallisista markkinoista ja vankka asema kalifornialaisessa teknologiamarkkinassa. MG Westin toimitusjohtaja Andrew Sullivan kertoo:
« Olemme saaneet valtavasti kiinnostusta Frameryn tuotteille ja on mahtavaa päästä markkinoimaan niitä yhdessä Kaliforniassa! Uskomme saavuttavamme merkittäviä tuloksia Piilaakson teknologiapainotteisessa yrityskentässä. »