Ruukin uusi Z600-metallipinnoite antaa entistä paremman suojan korroosiolta

Z600_2

Tyypillinen sovellus, jossa Z600-metallipinnoitetta voidaan käyttää, ovat aurinkokeräinten rakenteet. Ruukin Z600-metallipinnoitettu teräs soveltuu rullamuovaukseen ja särmäykseen.

Ruukki tuo markkinoille uuden Z600-metallipinnoitteen erinomaista korroosionsuojaa vaativiin kohteisiin.

Z600-pinnoitteessa on sinkkiä 600 g/m2 ja paksu sinkkipinnoite kestää vaativankin muovauksen. Tyypillisiä käyttökohteita Z600-pinnoiteelle ovat muun muassa siilot, tierummut, liikennemerkkiputket, tiekaiteet, sähkökaappien runkorakenteet ja kaapelihyllyt.

Tuotteiden käyttöikää voidaan pidentää huomattavasti Z600-pinnoitteella. Esimerkiksi siiloissa yleisesti käytettyyn Z450 -pinnoitteeseen verrattuna uuden Z600­-pinnoitteen avulla siilojen käyttöikä voi olla jopa kolmanneksen pidempi.

“Z600-pinnoitetun teräksen pinnanlaatu on markkinoiden parhaita ja pinnoitteen ulkonäkö yhdenmukainen. Kohteissa, joissa ei tarvita hitsattuja rakenteita, voidaan Z600 -pinnoitteen avulla taata käyttökohteille pidempi käyttöikä huomattavasti edullisemmin kuin esimerkiksi kastosinkityillä tuotteilla”, kertoo pinnoitetuista erikoistuotteista vastaava johtaja Olli Hurskainen Ruukilta.

Z600_1

Ruukin Z600-metallipinnoite sopii erinomaista korroosionsuojaa vaativiin kohteisiin. Käyttökohteita ovat muun muassa siilot.

Ruukki toimittaa Z600-pinnoitettua terästä nauhatuotteiden lisäksi putkituotteina kaikille Ruukin valmistamille metallipinnoitetuille teräslaaduille.

Ruukin metallipinnoitevalikoimaan kuuluvat myös Galfan- ja Galvannealed-pinnoitteet.