Kessu Oy:ltä Suomen ensimmäisen katettu mattohissi Leville

suomen_ensimmainen_katett.2320d675-1cb6-4b1f-a91f-a0476f68b82c-main_image

Suomen ensimmäinen katettu mattohissi odottaa jo lunta.

Levin hiihtokeskukseen on toimitettu Suomen ensimmäinen katettu mattohissi. Hissi saadaan käyttöön heti kun lumi on maassa, eli lähiviikkoina.

SunKid-mattohississä on läpinäkyvä katto, joka suojaa hiihtäjiä lumelta, sateelta, tuulelta ja kylmältä. Hissi on tarkoitettu erityisesti lasten ja aloittelijoiden käyttöön.

Mattohissi on helppokäyttöinen ja aina käyttövalmis lumelta suojaavan katon ansiosta. Hissin vetopituus on 50 metriä ja se on asiakkaalle maksuton.

– Uusi mattohissimme on valmis ottamaan asiakkaat vastaan heti lumien tultua, toimitusjohtaja Jouni Palosaari Levi Ski Resortista kertoo. – Katetun mattohissin hankkiminen oli meille itsestäänselvyys sen helppokäyttöisyyden johdosta pohjoisen arktisissa olosuhteissa, Palosaari jatkaa.

Leville myös 44 uutta lumitykkiä

Rinneyhtiö on lisännyt 41 uutta lumetustykkiä Etelärinteelle ja vaihtanut maailmancup-rinteen jyrkänteelle kolme suurtehotykkiä, joilla vahvistetaan Levin lumivarmuutta. Vahvistus nostaa Levin lumitykkien kokonaismäärän 267 kappaleeseen.

– Lumetus aloitettiin tänään. Mikäli lämpötila pysyy pakkasen puolella, Levin rinnekausi alkaa ensi viikon loppupuolella, Jouni Palosaari lupaa.

Linkit:

Kessu Oy on 1991 perustettu yritys, joka toimii maailman johtavien rinne- ja latukoneiden sekä lumetusjärjestelmien Suomen ja Baltian maiden maahantuojana. Se on alansa markkinajohtaja Suomessa. Liikevaihto on noin 8 milj. € ja yhtiön palveluksessa on yhteensä 10 vakituista työntekijää Helsingissä ja Keiteleellä.

Kessu Oy kuuluu SGN Groupiin, johon kuuluvat lisäksi Agritek Oy, S.G. Nieminen Oy, Sumeko Oy, SGN Motors Oy, SGN Sportia Oy, SGN Tekniikka Oy ja Truebell Finland Oy. SGN Group on 1933 perustettu kaupan alalla toimiva yritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Sen toimialoihin kuuluvat ympäristönhoito, maatalous, urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet ja teollisuuslaitteet. Vantaan Koivuhaassa sijaitsevan yhtiön liikevaihto on 195 milj. €. Konsernin palveluksessa on noin 180 työntekijää.